Sanden Watersport is de ZAR Importeur van Nederland!

ZAR Formenti bouwt al sinds 1978 luxe RIB boten met een polyester bodem van hoge kwaliteit. ZAR Is vooral bekend geworden door de hoogwaardige designs van haar RIB boten. Nooit eerder was er zoveel binnenruimte en romplengte in een opblaasboot toegepast. Natuurlijk werd dit gecombineerd met een spectaculaire design en een elegant lijnenspel dat iedere ZAR boot zo herkenbaar maakte. Dit zorgde voor een wereldwijde verandering in de bouw van RIB boten. De rubberboten van ZAR Formenti worden allemaal met de hand gebouwd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Mocht u de comfortabele vaarplezier van een ZAR willen ervaren. Spring dan gerust aan boord bij ons in Veldhoven.

U bent op zoek naar een ZAR Formenti maar u wilt deze bij een officiële importeur aanschaffen? Wij van Sanden Watersport zijn de officiële importeur van het merk ZAR Formenti en helpen u graag met het kiezen van een model. Of u nou een boot zoekt voor een weekend op het water, waterskiën of voor tijdens uw vakantie. Wij zijn als ZAR importeur de aangewezen partij voor het prachtige merk ZAR Formenti. Alle boten hebben een uniek design die ervoor zorgen dat ze als het ware door het water heen snijden. Wij van Sanden Watersport nemen u graag mee aan boord en laten u zo de meerwaarde van een rubberboot ervaren van het merk Zar Formenti.

Wat zijn de eigenschappen van een ZAR boot?

De fabrikant bouwt sinds 1978 hoogwaardige luxe RIB boten met een verharde polyester bodem. Die bodem zorgt voor een evenwichtige waterligging en een vloeiende vaareigenschap. De ZAR serie is een revolutie geweest in de wereld van het RIB design. Nog nooit eerder was er sprake van zoveel binnenruimte en zoveel romplengte in een opblaasboot gecombineerd met een verbluffend design. Als ZAR importeur zijn we er trots op dat we deze prachtboten mogen verkopen!

Wat is een officiële ZAR importeur?

Onder het merk ZAR Formenti bieden wij modellen waar u nog jarenlang gegarandeerd plezier aan zult hebben. Wij van Sanden Watersport hebben met ZAR een echte topmerk in ons assortiment. Bij ons heeft u de meest uitgebreide collectie tot uw beschikking. We hebben een eigen werkplaats in Veldhoven waar we werken met gediplomeerde monteurs. Zij hebben de kennis en kunde in huis om u te helpen bij schade of onderhoud. Hierdoor garanderen wij een optimale kwaliteit!

Welke ZAR gaat u kiezen?

In onze assortiment heeft u de keuze uit diverse ZAR boten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ZAR 61. Deze lijn heeft 3 versies; de standaard variant, ZAR 61 Plus en ZAR 61 Suite. De plus komt met een chemische wc en douchekop. En de suite wordt geleverd met een achterdinette. Door zijn ruime deck is er genoeg plek voor 12 man. Mocht u een ZAR 61 te groot te vinden dan kunt u ervoor kiezen om voor een ZAR 43 of ZAR 47 te gaan. Deze zijn wat compacter maar dankzij hun lichte gewicht ook een stuk sneller. Mocht u toch iets groter willen? Kijk dan eens of de 97 Skydeck past bij uw wensen. Deze boot heeft een opwindend design, slimme oplossingen een superluxe cabine en ergonomische zitplaatsen voor 16 man.

Wilt u een luxe RIB boot kopen?

Wilt u een luxe RIB boot kopen? Neem dan contact op en laat u adviseren door onze gediplomeerde vak deskundigen. Van ZAR hebben wij vrijwel alle modellen op voorraad. Naast een ruime voorraad hebben wij ook de kennis en ervaring om u te voorzien van een passend advies die aansluit bij uw wensen. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor de winterstalling van uw boot. Buiten onze ruime voorraad in ZAR Formenti beschikken wij ook over de nodige accessoires op het gebied van waterveiligheid en watersport. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op via 040 – 253 90 63 of info@zarbenelux.com. Of kom langs bij onze locatie in Veldhoven.