Onze service

Home > Service

specialist op het gebied van reparatie & onderhoud

Voor alle ZAR Formenti boten bieden wij ook service, onderhoud en reparaties. In Veldhoven is onze werkplaats volledig uitgerust om het onderhoud en de reparaties aan buitenboordmotoren en RIB-boten uit te kunnen voeren. Omdat wij een eigen werkplaats hebben bent u bij ons gegarandeerd verzekerd van kwaliteit. Wij staan in direct contact met de fabrikant voor onderdelen waardoor kwaliteit gewaarborgd blijft.

Reparatie & onderhoud

Alle onderhoudswerkzaamheden kunnen door ons worden uitgevoerd. Van de jaarlijkse onderhoudsbeurt tot het maken van uw buitenboordmotor. Om verrassingen te voorkomen adviseren wij onze klanten om onderhoud aan de boot periodiek te laten uitvoeren. Hierdoor verkleint u de kans op problemen en kunt u met een gerust hart het water op. Onze monteurs zorgen voor een adequaat en effectief onderzoek bij storingen en potentiële schade die kunnen leiden tot ongelukken. Wij raden het dan ook aan om uw materiaal regelmatig te laten checken door een van onze erkende monteurs. Zo komt u nooit voor onverwachte verassingen te staan.

Boatcleaning

Tevens zijn wij ook het adres voor het poetsen van uw boot. Tegen de tijd dat het weer nodig is om het water op te gaan, moet er vaak het nodige aan de boot gedaan worden. Uiteraard is het schoonmaken erg relevant voor de levensduur van uw boot. Wellicht heeft u hier niet altijd zin in. In ons cleaningcentrum zorgen wij voor het professioneel schoonmaken van uw boot. Mocht u uw boot willen verkopen dan is het uiteraard verstandig om deze zo goed mogelijk te laten cleanen en zoveel mogelijk terug te brengen in de perfecte staat. Op onze werkvloer werken wij alleen met professionele schoonmaakmiddelen die geen schade toebrengen aan het materiaal of het milieu. Dat is de service van ZAR Formenti in Veldhoven. Dé officiële dealer van Nederland.

ZAR is lid van…

Neem contact op voor het beste aanbod

040 253 9063

Neem contact op