Waarom voor ons kiezen?

Home > Waarom voor ons kiezen?

Onze sterke punten

Wij zijn de officiële ZAR importeur van Nederland. De luxe RIB-boten van ZAR Formenti bieden het ultieme vaarplezier. De ZAR boten zijn uniek in zowel prestaties als design. Het doordachte ontwerp biedt veel leef, zit en ligruimte. Het is een hoogwaardige boot voor de echte watersporter. De ZAR serie is vooral bekend om de bovengemiddeld stabiele, soepele en zekere vaareigenschappen.

Bij ons staat service hoog in het vaandel. Wij streven continu naar een optimale klanttevredenheid. Wij gaan altijd voor een langdurige relatie waarbij we onze expertise en professionaliteit voor u inzetten.

Als officiële ZAR importeur is onze bedrijfsvoering gericht op ontzorgen en bieden van de juiste oplossing voor onze klanten. Wij hebben met het merk ZAR Formenti Onder ZAR veel modellen beschikbaar. Van de kleine ZAR MINI tot aan de luxe ZAR 85. Samen met u zoeken wij naar de ZAR RIB die bij u past!

Wij hebben een team van ervaren monteurs en adviseurs met wie wij nauw samenwerken ten behoeve van een optimale dienstverlening. Wilt u meer weten over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bel naar onze vestiging in Veldhoven: T: 040-2539063.

Neem contact op voor het beste aanbod

040 253 9063

Neem contact op