Over ons

Home > Over ons

De officiële ZAR importeur

Sinds 1979 heeft de Formenti scheepswerf een lange traditie van nauwkeurige vakmanschap in luxe RIB boten en yacht tenders. Vandaag de dag wordt de ZAR lijn verkocht in alle landen van Europa. Formenti’s succes en groei is te danken aan de strategie die zich vooral richt op kwaliteit over kwantiteit.

Formenti ontwerpt niet zomaar een RIB maar ze letten op elk detail. Bij alle ZAR modellen wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel dat iedere ZAR boot zo herkenbaar maakt, zorgde voor een kentering in de bouw van RIB boten. Verder staat ZAR vooral bekend om hun doordachte ontwerpen die veel leef-, zit- en ligruimte bieden. Dit creëert een duurzame boot die iedere watersportliefhebber vele jaren vaarplezier oplevert.

Bent u op zoek naar een RIB of een tender? En wilt u deze bij een officiële importeur aanschaffen? Wij zijn als officiële ZAR importeur de partij voor het merk ZAR Formenti in Nederland. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste model. Onze watersportspeciaalzaak is gevestigd in Veldhoven met een ruime collectie aan nieuwe en gebruikte RIB boten van het merk ZAR Formenti.

Of u nu een boot zoekt voor waterskiën, een weekend op het water, zonnebaden op het zonnedek, of voor het maken van avontuurlijke boottochten op zee. Een ZAR is altijd de beste keuze. Gemotiveerd door onze passie helpen wij iedereen op het water met een ZAR om te genieten van de watersport.

Alle boten die wij verkopen staan hoog aangeschreven in zowel kwaliteit als design. Alle boten van het mer ZAR worden met de hand gebouwd en hebben ieder een uniek design. De boten van ZAR zijn niet alleen een lust voor het oog maar glijden ook nog eens over het water. Interesse om een ZAR boot te kopen? Wij nemen je graag aan boord en laten u zo de meerwaarde van een ZAR boot ervaren.

Naast een ruim assortiment hebben wij ook de kennis en ervaring om u te voorzien van een passend advies bij de aankoop van uw boot. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op of kom langs in onze vestiging in Veldhoven.

Ons ZAR team

Waar wij sterk in zijn!

Laatste Nieuws

Heerlijk varen met de veelzijdige ZAR 43

Met trots presenteren wij de ZAR 43! Een van de kleinere modellen van de ZAR...

Ontdek het Italiaanse kwaliteitsmerk ZAR Formenti!

Sinds 1979 heeft de ZAR Formenti scheepswerf een lange traditie van nauwkeurige vakmanschap in luxe...

Welkom op de nieuwe ZAR Formenti website

Voor de distributie van ZAR Formenti RIB’s en artikelen maken wij gebruik van een professioneel...

Sanden Watersport is de ZAR Importeur van Nederland!

ZAR Formenti bouwt al sinds 1978 luxe RIB boten met een polyester bodem van hoge...

ZAR is lid van…

Neem contact op voor het beste aanbod

040 253 9063

Neem contact op