Ontdek het Italiaanse kwaliteitsmerk ZAR Formenti!

ZAR Formenti boot

Sinds 1979 heeft de ZAR Formenti scheepswerf een lange traditie van nauwkeurige vakmanschap in luxe RIB boten en Yacht tenders. Vandaag de dag wordt de ZAR-lijn verkocht in alle landen van Europa en die groei en het succes van ZAR Formenti is te danken aan de strategie die zich vooral richt op kwaliteit over kwantiteit. Als dé specialist in ZAR Ribs informeren wij u graag over al deze voordelen en de verschillende verkrijgbare modellen.

ZAR Formenti is het brein achter de ZAR Ribs boten. Alle boten van het Italiaanse merk zijn van een bijzonder hoogstaande kwaliteit. Zo worden alle boten met de hand gebouwd en wordt er gebruik gemaakt van de meest duurzame materialen. Alle ZAR Ribs hebben een uniek ontwerp zodat ze glijden over het water. Bij ieder ontwerp is rekening gehouden met optimaal comfort, waardoor alle ZAR boten zijn voorzien van veel ruimte op het zonnedek en een ruime leefomgeving met voldoende zitgelegenheid. Formenti ontwerpt niet zomaar een RIB maar ze letten op elk detail. Bij alle ZAR modellen wordt gebruikt gemaakt van duurzame materialen van hoogstaande kwaliteit. Dit in combinatie met het spectaculaire design en het elegante lijnenspel dat iedere ZAR boot zo herkenbaar maakt, zorgde voor een kentering in de bouw van RIB boten. Verder staat ZAR vooral bekend om hun doordachte ontwerpen die veel leef-, zit- en ligruimte bieden. Dit creëert een duurzame boot die iedere watersportliefhebber vele jaren vaarplezier oplevert.

Opwindende designs maken elk type krachtig en uniek

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ZAR 61. Deze lijn heeft 3 versies; de standaard variant, ZAR 61 Plus en ZAR 61 Suite. De plus komt met een chemische wc en douchekop. En de suite wordt geleverd met een dinette achter. Door zijn ruime deck is er genoeg plek voor 12 man. Mocht u een ZAR 61 te groot te vinden dan kunt u ervoor kiezen om voor een ZAR 43 of ZAR 47 te gaan. Deze zijn wat compacter maar dankzij hun lichte gewicht ook een stuk sneller. Mocht u toch iets groter willen? Kijk dan eens of de 97 Skydeck past bij uw wensen. Deze boot heeft een opwindend design, slimme oplossingen een superluxe cabine en ergonomische zitplaatsen voor 16 man. Dan zijn er ook nog verschillende modellen aan ZAR Tenders. De tenderlijn van ZAR betekent een grote sprong voorwaarts op het gebied van ontwerp, functie, prestatie en betrouwbaarheid. De erkende voorsprong en expertise van ZAR in de topklasse van de RIB-industrie komen samen in dit veeleisende product. Allen voorzien van een spectaculair design, relatief grote binnenruimte, diepe V-kiel en natuurlijk de kenmerkende luxe afwerking waar ZAR bekend om staat.

Welke boot u ook kiest, een ZAR Formenti boot is altijd de beste keuze

Of u nu een boot zoekt voor waterskiën, een weekend op het water, zonnebaden op het zonnedek, of voor het maken van avontuurlijke boottochten op zee. Een ZAR is altijd de beste keuze. Gemotiveerd door onze passie helpen wij iedereen op het water met een ZAR om te genieten van de watersport. Bent u op zoek naar een RIB of een tender? En wilt u deze bij een officiële importeur aanschaffen? Wij zijn als officiële ZAR importeur dé partij in Nederland. Wij helpen u graag met het kiezen van het juiste model. Onze watersportspeciaalzaak is gevestigd in Veldhoven met een ruime collectie aan nieuwe en gebruikte RIB boten van het merk ZAR Formenti. Alle boten die wij verkopen staan hoog aangeschreven in zowel kwaliteit als design. Alle boten van het merk ZAR worden met de hand gebouwd en hebben ieder een uniek design. De boten van ZAR zijn niet alleen een lust voor het oog maar glijden ook nog eens voortreffelijk over het water. Interesse in een ZAR boot kopen? Wij nemen je graag aan boord en laten u zo de meerwaarde van een ZAR boot ervaren. Naast een ruim assortiment hebben wij ook de kennis en ervaring om u te voorzien van een passend advies bij de aankoop van uw boot. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op of kom langs in onze vestiging in Veldhoven.

De fabrikant Formenti bouwt sinds 1979 hoogwaardige luxe RIB boten met een verharde polyester bodem. Die bodem zorgt voor een evenwichtige waterligging en een vloeiende vaareigenschap. De ZAR serie is een revolutie geweest in de wereld van het RIB design. Nog nooit eerder was er sprake van zoveel binnenruimte en zoveel romplengte in een opblaasboot gecombineerd met een verbluffend design.

Laat ZAR Benelux u informeren over ZAR!

Wilt u weten welk type van ZAR Formenti bij u past? ZAR Benelux is uw watersport speciaalzaak voor een eerlijk en betrouwbaar advies op maat! Onze ervaren adviseurs staan voor u klaar en horen graag alles over uw type boot, uw vaarcapaciteiten en wat het doel is van uw vaartochten. Samen met u bekijken ze dan alle mogelijkheden en gaan ze op zoek naar de beste boot voor u. ZAR Benelux is onderdeel van Van der Sanden Watersport, een authentiek familiebedrijf gevestigd in Veldhoven dat al meer dan 40 jaar klaarstaat voor watersportliefhebbers in heel Nederland. Kijk rustig rond op onze webshop, kom eens langs in onze ruime showroom of neem contact met ons op voor een advies op maat!