ZAR Dealer worden?

Wij maken gebruik van een professioneel netwerk van ZAR dealers. Wilt u dealer worden van ZAR Formenti of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons.

Wat maakt ons zo uniek?

ZAR Formenti onderscheid zich enkel met exclusieve producten. De boten van ZAR zijn Italian made wat zorgt voor een grote betrouwbaarheid bij onze klanten Wilt u een dealer worden om boten van het merk ZAR Formenti te introduceren in uw regio? Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn voortdurend bezig om onze netwerk uit te breiden.

Een erkende ZAR Formenti dealer?

Wij zijn de specialist als het gaat om luxe RIB boten van het merk ZAR. Door alles in eigen beheer uit te voeren, durven wij te garanderen dat wij optimale kwaliteit leveren. Omdat we een directe lijn hebben lopen naar de fabriek in Italië kunnen onze dealers altijd rekenen op professionele ondersteuning. We hebben een prachtige catalogus van producten die staan voor klasse en design. Wij bieden onze dealers een uiterst modern product met een grote en nog steeds groeiende naamsbekendheid. Daarnaast ondersteunen wij onze dealers met snelle reparatieservice, promotiemateriaal en het selecteren van het juiste assortiment. Heeft u interesse om samen te werken? Neem direct contact op!